dimarts, 3 d’abril del 2018

Tigres xinesos de colors!

La nostra estada a la Xina va ser apassionant! Ens ha semblat molt curiós que el seu any no comenci al mateix temps que el nostre, i que el seus signes del zodíac siguin també diferents. Hem descobert que nosaltres som tigres, segons el calendari xinès, valents i lluitadors. Per això durant aquest viatge hem estat tigres de colors! 

Us expliquem tot el que hem fet: aquest cop, hem tingut molta participació per part dels companys, com el Biel, que va preparar una presentació sobre aquest país. 










Mireu les pagodes que vam pintar amb ceres. Sabem que tenen un origen budista, i que a dins es solen guardar objectes religiosos de gran valor. La majoria de xinesos són cristians, però una part de la seva població practica aquesta religió oriental.




El Guillermo es va atrevir, treballant a estones a l'ambient d'anglès "Over the moon", a crear un kahoot sobre Xina.








La Martina ens va parlar de l'escriptura xinesa. Aquesta llengua està representada amb caràcters, i n'hi ha moltíssims, per la qual cosa hem arribat a la conclusió que ha de ser molt difícil aprendre xinès, tot i que ha de ser molt divertit.










La Mercè va preparar pa xinès amb la seva mare, i van ser tan generoses de deixar-nos tastar una mica. Ens va donar la recepta, i va fer un vídeo on vam poder veure com és la seva elaboració.

La Noa Gallego també va aportar al berenar amb una mica de salsa agredolça. 


































I per finalitzar, no podíem marxar de la Xina sense un drac de la sort, animal que vam trobar per tot arreu durant la nostra aventura.

1 comentari: